SportFysio Gouda Fysiotherapie - Tapen

Sportfysio Gouda

Behandeling en training

Zowel de sporters van CrossFit Gouda als mensen die niet bij ons trainen, zijn in goede handen bij onze ‘fysiotherapie afdeling’: SportFysio Gouda. Onze fysiotherapeuten Freek Dessing (tevens CrossFit Level 2 trainer) en Nadine Trompert (tevens Certified CrossFit trainer) hebben veel ervaring met het behandelen van sport-gerelateerde klachten. Uiteraard kan iedereen, sporter of niet, bij SportFysio Gouda terecht voor fysiotherapie.

Bij SportFysio Gouda streven wij er naar dat iedereen die bij ons komt zo zelfstandig mogelijk aan hun herstel werkt. Daarnaast richten wij ons op preventieve (fysieke) training en coaching.

Bij SportFysio Gouda bieden we je het volgende:

(Top)sportbegeleiding

SportFysio Gouda is gespecialiseerd in sportfysiotherapie. Onze fysiotherapeuten behandelen onder andere sport-gerelateerde blessures en begeleiden je bij het revalideren na een operatie. Zij zorgen er voor dat jij zo goed mogelijk kan blijven sporten of dit zo snel mogelijk weer kan doen.

Triggerpoint-behandeling

Triggerpoints, ook wel spierknopen genoemd, zijn de meest voorkomende oorzaak van fysieke pijnklachten. SportFysio Gouda is gespecialiseerd in het behandelen van triggerpoints, bijvoorbeeld door drukpuntmassage en medical taping. Freek gebruikt hiervoor Dry Needling. Hij is gecertificeerd in Dry Needling Systems.

Curetape®-behandeling

Soms passen we tijdens een behandeling Curetape toe. Met de Curetape-methode activeren we de mobiliteit van je gewrichten. Met andere woorden: het tape zorgt er voor dat je kunt blijven bewegen en sporten, wat het herstel van een blessure bevordert en pijn doet verminderen. Niet fixeren en beperken, maar juist mobiliseren en activeren!

Kracht- en conditietraining

De fysiotherapeuten van SportFysio Gouda hebben jarenlange ervaring op het gebied van kracht-, conditie- en CrossFit training van zowel individuen als groepen. Daarnaast biedt SportFysio Gouda ook functionele trainingen aan voor sporters die een specifiek sportdoel willen behalen, zoals kwalificeren voor een wedstrijd of beter worden op een bepaald gebied.

Vergoeding van de behandelingen

SportFysio Gouda heeft geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Dit betekent over het algemeen niet dat er niks vergoed wordt. Afhankelijk van de polis van de patiënt wordt een deel van de behandeling meestal vergoed. De patiënt ontvangt de factuur voor de behandeling via e-mail, betaalt deze zelf en kan de factuur uiteraard indienen bij de zorgverzekeraar.

Kunnen wij iets voor je betekenen? Neem contact met ons op.

Verstuur bericht

CrossFit Gouda maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.