starten fundamentals

Fundamentals

Voer je bewegingen goed uit, voorkom blessures!

CrossFit Gouda heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. We willen er voor zorgen dat iedereen de CrossFit bewegingen goed uitvoert. Als je bij CrossFit Gouda mee wilt doen aan de CrossFit lessen ben je daarom verplicht de Fundamentals te volgen, voordat je door kunt stromen naar de reguliere lessen.

De Fundamentals zijn bedoeld om de basisbewegingen van CrossFit te leren kennen en te oefenen zodat je tijdens de reguliere lessen de bewegingen goed kan uitvoeren. Daarnaast krijg je in de Fundamentals veel belangrijke uitleg en achtergrondinformatie over CrossFit. De Fundamentals worden gegeven voor groepen van max. 12 mensen.

De Fundamentals duren in totaal ongeveer 3,5 uur. Je kunt regelmatig de Fundamentals volgen, ongeveer één keer per maand in zijn geheel op zaterdagmiddag. Kijk in het lesrooster voor de data.

Uitzonderingen
Er zijn drie uitzonderingen waarbij je de Fundamentals niet hoeft te volgen:

  • Je hebt zelf de CrossFit Level 1 (L1) trainingscursus gevolgd
  • Je hebt minimaal twee maanden aantoonbare ervaring bij een andere officiële CrossFit box
  • Je hebt bij een andere officiële CrossFit box al eerder Fundamentals lessen gevolgd.

Kosten
Deelname aan de Fundamentals kost eenmalig 75 euro. Heb je een betaalde proefles gedaan? Dan krijg je dit bedrag als korting op de Fundamentals-prijs.

Verstuur bericht

CrossFit Gouda maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.