lesrooster

Faq’s

Veelgestelde vragen en antwoorden

Op deze pagina kun je terecht voor veelgestelde vragen en antwoorden. We zijn nog druk bezig met het inventariseren van alle vragen en antwoorden. Dus staat je vraag er niet bij? Gebruik ons contactformulier en stel je vraag.

CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en turnen combineert in één trainingsvorm. De perfecte ondersteuning voor je totale fitheid. Met CrossFit richten we niet op één specifieke situatie of toepassing. We willen ervoor zorgen dat je optimaal voorbereid bent op het onverwachte. CrossFit gaat terug naar de basis, waar functionele bewegingen, met een hoge intensiteit en een grote variatie aan oefenvormen belangrijke aspecten zijn. Bewegingen waarbij het hele lichaam betrokken is, denk aan: tillen, gooien, duwen, trekken, klimmen, springen en rennen. Met als gevolg dat je sterker wordt in alle 10 de aspecten van fitheid, namelijk: uithoudingsvermogen van hart, bloedvaten en ademhalingsstelsel, weerstandsvermogen, sterkte, flexibiliteit, kracht, snelheid, coördinatie, wendbaarheid, evenwicht en nauwkeurigheid.

Ja, CrossFit is geschikt voor iedereen, jong of oud, getraind of net beginnend. Of je nu brandweerman, huisvrouw, politieagent, kantoormedewerker, kind of grootvader bent; iedereen kan van CrossFit profiteren!

Verstuur bericht

CrossFit Gouda maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.