Nieuws

SuperHero Saturday – 2 september 2023

Arne

Work out for Charity

Op zaterdag 2 september vindt bij CrossFit Gouda het fundraiser event SuperHero Saturday plaats in de box. Het bedrag dat wij ophalen wordt via Roparun Team 293 Steamwork gedoneerd aan Roparun, een groot jaarlijks terugkerend event waarvan de opbrengst ten goede komt aan de ondersteunende zorg voor mensen met kanker. Samen met Serge van Vugt en Randolf Broer, twee van onze atleten, was coach Freek als sportfysiotherapeut onderdeel van team Steamwork.

Wat is SuperHero Saturday?

SuperHero Saturday hebben wij een aantal jaar geleden opgezet om zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel, zowel via de opbrengst van de workouts en de Box BBQ als ook via jouw netwerk. Op deze dag bieden wij zes Hero workouts aan, hier kan je er één of twee van doen. Er moet altijd minimaal één uur tussen de workouts zitten als je er twee doet. Uiteraard zijn er voor alle bewegingen schaalopties, net als bij de reguliere lessen.

De laatste workout van de dag is MURPH, deze keer zonder time cap! Tevens kun je Murph ook in buddy-style doen (het rennen met z’n tweeën en de pull-ups, push-ups en squats verdeeld). Meer weten over alle workouts? Check dan team293-steamwork.nl/superherosaturday.

Let op: er wordt tijdens deze middag niet gecoacht, je zorgt zelf voor je warming up en build up.

De dag wordt afgesloten met de wereldberoemde CrossFit Gouda Box BBQ, waarvan de opbrengst ook ten goede komt aan het goede doel.

Wat kost het?

Je sponsort Roparun met 7,50 euro per workout. Doe je mee met de Box BBQ, dan koop je hiervoor een credit voor 17,50 euro. Kinderen tot 12 jaar betalen 7,50 euro. Dit bedrag is inclusief drankjes. Uiteraard zijn partners en kinderen ook van harte welkom bij de BBQ, nadat ze je natuurlijk hebben aangemoedigd tijdens de workouts! Heb je een dieet (vega, vegan, etc.) waar wij rekening mee moeten houden, stuur dan een mail naar info@crossfit-gouda.nl.

Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Stel ze via info@crossfit-gouda.nl.

Samen gaan wij voor een zo groot mogelijke opbrengst en bovenal voor een super toffe dag! Wij wensen je alvast een hele fijne zomer toe!

Verstuur bericht

CrossFit Gouda maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.